NASTAVAK NEKAD ZAPOČETOG STUDIJA

Upisali ste studij, a nikada ga završili? Završili ste studij prema „starom“ programu? Studirali ste prije bolonje i nikada niste završili studij? Imamo rješenje za Vas.

Effectus Visoko učilište upisuje studente temeljem prijelaza sa drugog studija te Vam omogućava stjecanje diplome prvostupnika ili stručnog specijalista diplomskog studija.

Na Effectusu je moguće upisati 2 studija:

1. Preddiplomski stručni studij FINANCIJE I PRAVO – 3 godine – 180 ECTS bodova
2. Specijalistički diplomski stručni studij POSLOVNO UPRAVLJANJE – MBA – 4 smjera – 2 godine – 120 ECTS bodova:
• Menadžment financija
• Porezi i poslovno pravo
• Menadžment ljudskih potencijala i znanja
• Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment

Ovisno o statusu koji ste ostvarili na studiju sa kojega biste napravili prijelaz na studije Effectusa postoji nekoliko mogućnosti:

• DIREKTAN PRIJELAZ NA 2. ili 3. GODINU STUDIJA
• UPIS NA 1. GODINU DIPLOMSKOG STUDIJA
• DIREKTAN PRIJELAZ NA 2. GODINU DIPLOMSKOG STUDIJA

Oblik studiranja na Effectusu za sve prijelaznike sa drugih studija prilagođen je posebnom modelu polaganja ispita i slušanja nastave. Ovisno o godini koju prijelaznik upisuje ispiti se polažu i subotama, a nastava se odvija prema posebno uređenom izvedbenom planu i programu.

Također, zbog velikog broja upisanih studenata prijelazom, Effectus je osigurao poseban Ured i Koordinatora za sve studente prijelaznike kako bi se što bolje prilagodili i upoznali sa načinom rada i postupanja na Effectusu.

DOGOVORI INDIVIDUALNI SUSRET SA SAVJETNICOM ZA UPISE (01 611 77 77) – te saznaj sve o upisima, studiju, prijelazu, polaganju ispita te ostalim važnim informacijama za studiranje na Effectusu. Obiđi prostor, upoznaj nastavnike i djelatnike te preuzmi poklon dobrodošlice.

PRIJAVI SE ovdje: http://edu.vsfp.hr/prijava/ i očekuj telefonski poziv koji ti daje odgovore na sva pitanja koja te interesiraju o našem fakultetu.

NASTAVA ZAPOČINJE U VELJAČI 2020.
UPISI NA SVE STUDIJE SU U TIJEKU!

ČLANCI

KORAK PO KORAK: KAKO SE PREBACITI S DRUGOG FAKSA NA EFFECTUS?

Odabir fakulteta težak je izbor jer upravo tim izborom usmjeravamo svoju buduću karijeru. Mnogima je to veliki pritisak zato što ni sami nisu sigurni što točno žele raditi u životu. Neki uspješno upisuju što su htjeli, neki upisuju svoj drugi izbor, neki odabiru godinu pauze za bolju pripremu. No, što kada kreneš na faks i shvatiš da to nije to, da ne želiš to studirati? Postoji jedan proces koji se naziva ‘prebacivanje na drugi studij’, a u ovom članku želimo prikazati kako to izgleda i što je sve potrebno napraviti.
Jeste li znali da na EFFECTUS studij Financije i pravo možete upisati na temelju položenog prijemnog ispita i započeti studirati 07.10.2019. godine?

read more

BEZ DRŽAVNE MATURE NA STUDIJ UZ POLOŽEN PRIJEMNI ISPIT

Jeste li znali da SREDNJOŠKOLSKO OBRAZOVANJE strukovnih škola učenici završavaju IZRADOM I OBRANOM ZAVRŠNOG RADA?
Jeste li znali da učenici STRUKOVNIH ŠKOLA nisu u obvezi položiti ispite državne mature da bi upisali studij?
Jeste li znali da na EFFECTUS studij Financije i pravo možete upisati na temelju položenog prijemnog ispita i započeti studirati 07.10.2019. godine?

read more

PRIČE IZ STUDENTSKE REFERADE

Ambrozije Letica – Effectusov alumni koji je diplomirao na diplomskom studiju Poslovno upravljanje – MBA pokrenuo je vlastiti posao, okrenuo život naglavačke i odlučio krenuti poduzetničkim vodama.

read more
Ekspertna znanja
NA KREATIVNI NAČIN
Službena stranica Effectusa
www.effectus.com.hr

Nazovi nas +385 1 6117 777

POPUNI SVOJE

PODATKE

I MI ĆEMO TE TELEFONSKI KONTAKTIRATI!

Dozvoljavam da Effectus moje osobne podatke, do opoziva, pohranjuje i obrađuje u skladu s Pravilima privatnosti