DIPLOMSKI STUDIJ POSLOVNO UPRAVLJANJE – MBA: 4 smjera
Svatko od nas želi napredovati u karijeri i skupiti što više znanja i iskustva. Ali ponekad možemo dobiti dojam kao da stagniramo i da smo došli do određene granice u našoj okolini od koje smo već prikupili sva znanja i iskustva.
S obzirom na to da je činjenica kako učimo tijekom čitavog života, ulaganje u dodatnu edukaciju nikada nije na odmet, posebice ako se želite specijalizirati u određenim područjima od vodećih stručnjaka i profesionalaca.

Stoga je sada najbolji trenutak da razmislite o širenju svojih horizonata i znanja u vidu upisa na (dodatni) studij. Effectus studij financije i pravo trenutno provodi upise na DIPLOMSKI STUDIJ POSLOVNO UPRAVLJANJE – MBA sa 4 ponuđena smjera čijim završetkom se stječe 120 ECTS bodova:
1. Menadžment financija
2. Porezi i poslovno pravo
3. Menadžment ljudskih potencijala i znanja
4. Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment

Na Effectusu, studijski se programi izvode na način koji potiče studente na preuzimanje aktivne uloge u ostvarivanju procesa učenja, uvažavanje i prilagođavanje različitostima studenata i njihovih potreba te suvremeni pristup obrazovanju i usavršavanju studenata, budućih stručnjaka.

Prijateljski, ali istovremeno vrlo profesionalan pristup, brojna znanja i iskustva koja se stječu na licu mjesta tijekom prakse te mogućnost daljnje realizacije u karijeri samo se neke od odlika koje donosi studiranje na Effectusu.
DOGOVORI INDIVIDUALNI SUSRET SA SAVJETNICOM ZA UPISE (01 611 77 77) – te saznaj sve o upisima, studiju, prijelazu, polaganju ispita te ostalim važnim informacijama za studiranje na Effectusu. Obiđi prostor, upoznaj nastavnike i djelatnike te preuzmi poklon dobrodošlice.

PRIJAVI SE ovdje: http://edu.vsfp.hr/prijava/ i očekuj telefonski poziv koji ti daje odgovore na sva pitanja koja te interesiraju o našem fakultetu.

NASTAVA ZAPOČINJE U LISTOPADU 2019.
UPISI NA SVE STUDIJE SU U TIJEKU!

ČLANCI

NASTAVAK NEKAD ZAPOČETOG STUDIJA

Upisali ste studij, a nikada ga završili? Završili ste studij prema „starom“ programu? Studirali ste prije bolonje i nikada niste završili studij? Imamo rješenje za Vas.

read more

KORAK PO KORAK: KAKO SE PREBACITI S DRUGOG FAKSA NA EFFECTUS?

Odabir fakulteta težak je izbor jer upravo tim izborom usmjeravamo svoju buduću karijeru. Mnogima je to veliki pritisak zato što ni sami nisu sigurni što točno žele raditi u životu. Neki uspješno upisuju što su htjeli, neki upisuju svoj drugi izbor, neki odabiru godinu pauze za bolju pripremu. No, što kada kreneš na faks i shvatiš da to nije to, da ne želiš to studirati? Postoji jedan proces koji se naziva ‘prebacivanje na drugi studij’, a u ovom članku želimo prikazati kako to izgleda i što je sve potrebno napraviti.
Jeste li znali da na EFFECTUS studij Financije i pravo možete upisati na temelju položenog prijemnog ispita i započeti studirati 07.10.2019. godine?

read more

BEZ DRŽAVNE MATURE NA STUDIJ UZ POLOŽEN PRIJEMNI ISPIT

Jeste li znali da SREDNJOŠKOLSKO OBRAZOVANJE strukovnih škola učenici završavaju IZRADOM I OBRANOM ZAVRŠNOG RADA?
Jeste li znali da učenici STRUKOVNIH ŠKOLA nisu u obvezi položiti ispite državne mature da bi upisali studij?
Jeste li znali da na EFFECTUS studij Financije i pravo možete upisati na temelju položenog prijemnog ispita i započeti studirati 07.10.2019. godine?

read more

PRIČE IZ STUDENTSKE REFERADE

Ambrozije Letica – Effectusov alumni koji je diplomirao na diplomskom studiju Poslovno upravljanje – MBA pokrenuo je vlastiti posao, okrenuo život naglavačke i odlučio krenuti poduzetničkim vodama.

read more
Ekspertna znanja
NA KREATIVNI NAČIN
Službena stranica Effectusa
www.effectus.com.hr

Nazovi nas +385 1 6117 777

POPUNI SVOJE

PODATKE

I MI ĆEMO TE TELEFONSKI KONTAKTIRATI!

Dozvoljavam da Effectus moje osobne podatke, do opoziva, pohranjuje i obrađuje u skladu s Pravilima privatnosti