PRIČE IZ STUDENTSKE REFERADE
Ne! To nije još samo jedna studentska referada – to je THE REFERADA!

Referada koja zna odgovor na svako pitanje, uvijek otvorena za studente, pristupačna i nasmiješena!

Oni znaju tko je kada ušao, tko je kada izašao. Oni znaju odgovor na pitanje studenta i prije nego ga je postavio.

Moto referade Effectusa je:
„Ne postoji glupo pitanje!“
Čak i onda kad misliš da je pitanje glupo, za tu referadu nije glupo.
Čak i kad znaš da je pitanje glupo, za tu referadu nije glupo.

Kako ne bi ispalo da sami hvalimo svoju referadu, u nastavku pročitajte izjave naših studenata pa se uvjerite da samo mi imamo THE REFERADU:

„Ako ćemo o prednostima Effectusa, to je Referada. To je duša Effectusa. To je tolika prednost, a čuo sam da je to nešto strašno na drugim fakultetima.” (FIP, izvanredni)

„Za razliku od državnih fakulteta, ovdje su cure u Referadi uvijek nasmijane, većinom znaju sve studente i već čim te vide znaju po što si došao, tako da imaju taj jedan intimni, a opet profesionalni pristup.” (MBA, izvanredni)

„To je bilo moje prvo pitanje kada sam došla na Effectus sa Pravnog fakulteta, a gdje je referada radila od 10 do 12 i moje prvo pitanje je bilo
kada sam došla u referadu – oprostite, do kada vi radite? Kada je ona meni rekla do 19 sat, to je bio najveći plus u tom trenutku za Effectus u mojoj glavi. Ovdje se i na telefon javljaju, dapače oni zovu tebe, a ne ti njih da ti kažu informacije.” (MBA, izvanredni)

ČLANCI

NASTAVAK NEKAD ZAPOČETOG STUDIJA

Upisali ste studij, a nikada ga završili? Završili ste studij prema „starom“ programu? Studirali ste prije bolonje i nikada niste završili studij? Imamo rješenje za Vas.

read more

KORAK PO KORAK: KAKO SE PREBACITI S DRUGOG FAKSA NA EFFECTUS?

Odabir fakulteta težak je izbor jer upravo tim izborom usmjeravamo svoju buduću karijeru. Mnogima je to veliki pritisak zato što ni sami nisu sigurni što točno žele raditi u životu. Neki uspješno upisuju što su htjeli, neki upisuju svoj drugi izbor, neki odabiru godinu pauze za bolju pripremu. No, što kada kreneš na faks i shvatiš da to nije to, da ne želiš to studirati? Postoji jedan proces koji se naziva ‘prebacivanje na drugi studij’, a u ovom članku želimo prikazati kako to izgleda i što je sve potrebno napraviti.
Jeste li znali da na EFFECTUS studij Financije i pravo možete upisati na temelju položenog prijemnog ispita i započeti studirati 07.10.2019. godine?

read more

BEZ DRŽAVNE MATURE NA STUDIJ UZ POLOŽEN PRIJEMNI ISPIT

Jeste li znali da SREDNJOŠKOLSKO OBRAZOVANJE strukovnih škola učenici završavaju IZRADOM I OBRANOM ZAVRŠNOG RADA?
Jeste li znali da učenici STRUKOVNIH ŠKOLA nisu u obvezi položiti ispite državne mature da bi upisali studij?
Jeste li znali da na EFFECTUS studij Financije i pravo možete upisati na temelju položenog prijemnog ispita i započeti studirati 07.10.2019. godine?

read more
Ekspertna znanja
NA KREATIVNI NAČIN
Službena stranica Effectusa
www.effectus.com.hr

Nazovi nas +385 1 6117 777

POPUNI SVOJE

PODATKE

I MI ĆEMO TE TELEFONSKI KONTAKTIRATI!

Dozvoljavam da Effectus moje osobne podatke, do opoziva, pohranjuje i obrađuje u skladu s Pravilima privatnosti