FINANCIJE I PRAVO U JEDNOM STUDIJU
Za razliku od trgovačkog „Platiš jedan – dobiješ dva“, EFFECTUS stvara „Stručnjake 2 u 1“, odnosno osobe koje istodobno imaju širok raspon stručnih kompetencija za obavljanje čitavog niza poslova u brojnim područjima poslovanja. Na EFFECTUS-u smo spojili pravo i financije i oblikovali jedinstvene studijske programe prilagođene sve dinamičnijem tržištu rada. Jer, zaposliti stručnjaka koji će moći sastaviti kvalitetan ugovor o radu ili izraditi studiju isplativosti uz odlično poznavanje ugovora trgovačkog prava i računovodstvenih standarda, velika je vrijednost za svaku kompaniju. EFFECTUS-ovi diplomanti traženi su stručnjaci jer posjeduju interdisciplinarna znanja i spremni su na usvajanje novih vještina.

Studijski programi EFFECTUS-a koncipirani su na način da objedinjuju ekonomske i pravne predmete, njegujući pri tom načelo interdisciplinarnosti. Programska koncepcija studija Financije i pravo na preddiplomskoj razini jedinstvena je u Republici Hrvatskoj. Studij Financije i pravo prvi je stručni studij na visokim školama na području Republike Hrvatske koji u svom nazivu sadrži pravo, i kao takav, sadrži značajan broj pravnih predmeta od ukupnog broja predmeta na studiju.

Studij se temelji na predmetima koji će studentima približiti stvarne poslovne situacije, transakcije, odnose i pojave u poslovanju niza gospodarskih subjekata. Na taj se način oblikuje profil stručnjaka koji će pravodobno biti sposoban uočiti i efikasno riješiti mnoge poslovne probleme, praktično primjenjujući i nadopunjujući usvojena ekonomska i pravna znanja i vještine (ekonomija za pravnike i pravo za ekonomiste). Naglasak je stavljen na interdisciplinarno obrazovanje koje potencijalnom poslodavcu omogućuje zapošljavanje „2 u 1 stručnog prvostupnika“, odnosno stručnog prvostupnika kompetentnog za istodobno obavljanje brojnih poslova u dvama vrlo usko isprepletenim područjima.

Mogućnosti napretka i razvoja akademskog stupnja na Effectusu je prošireno sa preddiplomskog studija na diplomski studij, konretno prvi stupanj stjecanja 180 ECTS bodova, a po završetku diplomskog studija 300 ECTS bodova.

Effectus nadalje pruža mogućnost upisa magisterija i doktorata nakon završene diplomske razine što studenti prepoznaju te upisuju jedinstveni studij financija i prava.


DOGOVORI INDIVIDUALNI SUSRET SA SAVJETNICOM ZA UPISE (01 611 77 77) – te saznaj sve o upisima, studiju, prijelazu, polaganju ispita te ostalim važnim informacijama za studiranje na Effectusu. Obiđi prostor, upoznaj nastavnike i djelatnike te preuzmi poklon dobrodošlice.

PRIJAVI SE ovdje: http://edu.vsfp.hr/prijava/ i očekuj telefonski poziv koji ti daje odgovore na sva pitanja koja te interesiraju o našem fakultetu.

NASTAVA ZAPOČINJE U LISTOPADU 2019.
UPISI NA SVE STUDIJE SU U TIJEKU!

ČLANCI

NASTAVAK NEKAD ZAPOČETOG STUDIJA

Upisali ste studij, a nikada ga završili? Završili ste studij prema „starom“ programu? Studirali ste prije bolonje i nikada niste završili studij? Imamo rješenje za Vas.

read more

KORAK PO KORAK: KAKO SE PREBACITI S DRUGOG FAKSA NA EFFECTUS?

Odabir fakulteta težak je izbor jer upravo tim izborom usmjeravamo svoju buduću karijeru. Mnogima je to veliki pritisak zato što ni sami nisu sigurni što točno žele raditi u životu. Neki uspješno upisuju što su htjeli, neki upisuju svoj drugi izbor, neki odabiru godinu pauze za bolju pripremu. No, što kada kreneš na faks i shvatiš da to nije to, da ne želiš to studirati? Postoji jedan proces koji se naziva ‘prebacivanje na drugi studij’, a u ovom članku želimo prikazati kako to izgleda i što je sve potrebno napraviti.
Jeste li znali da na EFFECTUS studij Financije i pravo možete upisati na temelju položenog prijemnog ispita i započeti studirati 07.10.2019. godine?

read more

BEZ DRŽAVNE MATURE NA STUDIJ UZ POLOŽEN PRIJEMNI ISPIT

Jeste li znali da SREDNJOŠKOLSKO OBRAZOVANJE strukovnih škola učenici završavaju IZRADOM I OBRANOM ZAVRŠNOG RADA?
Jeste li znali da učenici STRUKOVNIH ŠKOLA nisu u obvezi položiti ispite državne mature da bi upisali studij?
Jeste li znali da na EFFECTUS studij Financije i pravo možete upisati na temelju položenog prijemnog ispita i započeti studirati 07.10.2019. godine?

read more
Ekspertna znanja
NA KREATIVNI NAČIN
Službena stranica Effectusa
www.effectus.com.hr

Nazovi nas +385 1 6117 777

POPUNI SVOJE

PODATKE

I MI ĆEMO TE TELEFONSKI KONTAKTIRATI!

Dozvoljavam da Effectus moje osobne podatke, do opoziva, pohranjuje i obrađuje u skladu s Pravilima privatnosti