NA STUDENTSKA PUTOVANJA S EFFECTUSOM
Nizozemska, Belgija, Latvija, Španjolska, Italija? Studiranjem na Effectusu možeš posjetiti ove, ali I mnoge zemlje bilo da se odlučiš obilaziti turistički ili studirati u inozemstvu.

Effectus je otvoren prema svijetu I internacionalnoj suradnji s brojnim sveučilištima I institucijama kako bi studentima Effectusa omogućio da kroz programe mobilnosti steknu nova znanja u novim I izazovnim akademskim, kulturološkim I društvenim sredinama u EU I svijetu.

Studenti ističu kako im je studiranje u inozemstvu neprocjenjivo životno iskustvo jer je to iskustvo koje otvara oči za nove mogućnosti, upoznavanje raznih ljudi koji su potpuno drugačiji od vas, ali ujedno I osjećaj slobode gdje je svaki trenutak drugačiji I ostaje kao dio uspomena za cijeli život.

Turistički obilasci kroz studijska putovanje neizostavan su dio studiranja na Effectusu. Puni dojmova I bogatiji za nova iskustva studentima je od posebne važnosti upoznavati nove zemlje, iskoristiti razdoblje studiranja za upoznavanje novih kultura I posjetu mnogobrojnih poznatim institucijama.

ČLANCI

NASTAVAK NEKAD ZAPOČETOG STUDIJA

Upisali ste studij, a nikada ga završili? Završili ste studij prema „starom“ programu? Studirali ste prije bolonje i nikada niste završili studij? Imamo rješenje za Vas.

read more

KORAK PO KORAK: KAKO SE PREBACITI S DRUGOG FAKSA NA EFFECTUS?

Odabir fakulteta težak je izbor jer upravo tim izborom usmjeravamo svoju buduću karijeru. Mnogima je to veliki pritisak zato što ni sami nisu sigurni što točno žele raditi u životu. Neki uspješno upisuju što su htjeli, neki upisuju svoj drugi izbor, neki odabiru godinu pauze za bolju pripremu. No, što kada kreneš na faks i shvatiš da to nije to, da ne želiš to studirati? Postoji jedan proces koji se naziva ‘prebacivanje na drugi studij’, a u ovom članku želimo prikazati kako to izgleda i što je sve potrebno napraviti.
Jeste li znali da na EFFECTUS studij Financije i pravo možete upisati na temelju položenog prijemnog ispita i započeti studirati 07.10.2019. godine?

read more

BEZ DRŽAVNE MATURE NA STUDIJ UZ POLOŽEN PRIJEMNI ISPIT

Jeste li znali da SREDNJOŠKOLSKO OBRAZOVANJE strukovnih škola učenici završavaju IZRADOM I OBRANOM ZAVRŠNOG RADA?
Jeste li znali da učenici STRUKOVNIH ŠKOLA nisu u obvezi položiti ispite državne mature da bi upisali studij?
Jeste li znali da na EFFECTUS studij Financije i pravo možete upisati na temelju položenog prijemnog ispita i započeti studirati 07.10.2019. godine?

read more
Ekspertna znanja
NA KREATIVNI NAČIN
Službena stranica Effectusa
www.effectus.com.hr

Nazovi nas +385 1 6117 777

POPUNI SVOJE

PODATKE

I MI ĆEMO TE TELEFONSKI KONTAKTIRATI!

Dozvoljavam da Effectus moje osobne podatke, do opoziva, pohranjuje i obrađuje u skladu s Pravilima privatnosti