Studirati uz sportske obveze? Moguće je!
„Hvala Effectusu i svim nastavnicima koji mi pružaju veliku podršku jer da bi se ostvarili rezultati na oba polja – sportskom i obrazovnom – potrebno je puno odricanja, ali i fleksibilnost i susretljivost nastavnika, a
Effectus mi to sve omogućava.“ Doris Pole, studentica 1. godine preddiplomskog stručnog studija Financije i pravo.

Doris Pole zvijezda je taekwondo-a u usponu, ali ujedno I studentica studija Financije I pravo. Doris je europska prvakinja, 3. na svijetu te nastavlja nizati svoje sportske uspjehe, ali Doris je I vrijedna studentica koja svoje slobodno vrijeme posvećuje fakultetu I obvezama na fakultetu.

Effectus ima uređen poseban način studiranja za profesionalne i kategorizirane sportaše budući da smo svjesni odricanja i vremena koje sportaši ulažu u svoj sportski napredak te nam je drago što odabiru upravo studij FINANCIJE I PRAVO kao smjer kojim u budućnosti žele izgraditi svoje profesionalne karijere.

Heroina taekwondoa, čudo, senzacija, najljepša hrvatska sportašica – sve su to epiteti koji se spominju u medijima za našu Doris, dok na Effectus-u nosi epitete vrijedna, marljiva, aktivna I znatiželjna studentica.

Doris Pole o studiranju na Effectusu:
“Definitivno najbolja odluka I prekretnica u životu mi je upis na fakultet. Pored svojih sportskih obveza jedva čekam doći na predavanja na faks te učiti od najboljih profesora na svijetu – stručnjaka, sudaca, menadžera.

Kada jednom postanete dio Effectus-a teško ćete se više željeti maknuti iz tog svijeta! Učenje, druženje, zabava, nastava, kolege I profesori – stvaranje uspomena za cijeli život.”

ČLANCI

NASTAVAK NEKAD ZAPOČETOG STUDIJA

Upisali ste studij, a nikada ga završili? Završili ste studij prema „starom“ programu? Studirali ste prije bolonje i nikada niste završili studij? Imamo rješenje za Vas.

read more

KORAK PO KORAK: KAKO SE PREBACITI S DRUGOG FAKSA NA EFFECTUS?

Odabir fakulteta težak je izbor jer upravo tim izborom usmjeravamo svoju buduću karijeru. Mnogima je to veliki pritisak zato što ni sami nisu sigurni što točno žele raditi u životu. Neki uspješno upisuju što su htjeli, neki upisuju svoj drugi izbor, neki odabiru godinu pauze za bolju pripremu. No, što kada kreneš na faks i shvatiš da to nije to, da ne želiš to studirati? Postoji jedan proces koji se naziva ‘prebacivanje na drugi studij’, a u ovom članku želimo prikazati kako to izgleda i što je sve potrebno napraviti.
Jeste li znali da na EFFECTUS studij Financije i pravo možete upisati na temelju položenog prijemnog ispita i započeti studirati 07.10.2019. godine?

read more

BEZ DRŽAVNE MATURE NA STUDIJ UZ POLOŽEN PRIJEMNI ISPIT

Jeste li znali da SREDNJOŠKOLSKO OBRAZOVANJE strukovnih škola učenici završavaju IZRADOM I OBRANOM ZAVRŠNOG RADA?
Jeste li znali da učenici STRUKOVNIH ŠKOLA nisu u obvezi položiti ispite državne mature da bi upisali studij?
Jeste li znali da na EFFECTUS studij Financije i pravo možete upisati na temelju položenog prijemnog ispita i započeti studirati 07.10.2019. godine?

read more
Ekspertna znanja
NA KREATIVNI NAČIN
Službena stranica Effectusa
www.effectus.com.hr

Nazovi nas +385 1 6117 777

POPUNI SVOJE

PODATKE

I MI ĆEMO TE TELEFONSKI KONTAKTIRATI!

Dozvoljavam da Effectus moje osobne podatke, do opoziva, pohranjuje i obrađuje u skladu s Pravilima privatnosti