Nastavnici i suradnici

Robert Kopal

Profesor visoke škole - trajno zvanje

rkopal@vsfp.eu

Kratki životopis:
Predavač na programu EduCare CROMA (Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika); objavio brojne knjige; autor više poglavlja u knjigama te tridesetak stručnih i znanstvenih radova; voditelj stotinjak poslovnih i analitičkih radionica; dizajnirao nekoliko specijaliziranih informacijskih sustava; certificirani trener iz područja strukturiranih analitičkih tehnika i analitičkog SW; član SCIP-a i IALEIA-e; izlagao na mnogim domaćim i međunarodnim konferencijama te sudjelovao i vodio više domaćih i međunarodnih analitičkih projekata.
Ima višegodišnje iskustvo u visokom obrazovanju kao predavač na dodiplomskim i diplomskim studijima više visokih učilišta iz kolegija Poslovna informatika, Elektroničko poslovanje, Informacijski sustavi za poslovno upravljanje, Poslovna inteligencija, Krizni menadžment, Upravljanje projektima, Kompetitivna analiza.
Knjiga dr.sc. Roberta Kopala i Darije Korkut "Teorija igara: praktična primjena u poslovanju" objavljena ove godine, prva je hrvatska (i šire!) knjiga o primjeni teorije igara u poslovanju.
Knjige istih autora "Kompetitivna analiza 1: poslovne i ekspertne kvantitativne analitičke tehnike" i "Kompetitivna analiza 2: strukturirane i kreativne analitičke tehnike" bit će objavljene do kraja godine.

 

Bibliografija:

 

Predmeti:

Analitički menadžment 1: tehnike kreativnog mišljenja

Informacijski sustavi za poslovno upravljanje

Poslovna analiza

Teorija igara

Teorija igara

Teorija igara

Upravljanje projektom

Upravljanje projektom

Upravljanje projektom

Contact us

EFFECTUS studij financije i pravo – visoko učilište

Trg J.F.Kennedy 2, HR - 10000 Zagreb, Hrvatska, T 01 611 7777 F 01 6177 022 E-MAIL referada@vsfp.eu