Riječ Dekanice

Dragi posjetitelji,

dobro došli na internetsku stranicu Visokog učilišta Effectus – visoke škole za financije i pravo. Visoko učilište Effectus – visoka škola za financije i pravo se u svega četiri godine svog postojanja po kvaliteti svrstala među top 3 privatna visoka učilišta u Hrvatskoj. Svjesni da današnje dinamično poslovno okruženje zahtijeva stručnjake koji su osposobljeni pratiti i kreirati promjene na ključnim područjima poslovanja kao što su financije i pravo, naši studijski programi objedinjuju nastavne predmete iz ovih područja u jedinstvene integralne studijske pakete, kako na preddiplomskoj tako i na diplomskoj razini te na taj način pružaju studentima moderna i visoko stručna specijalizirana znanja, vještine i kompetencije neophodne upravo za izravno uključenje u radni svijet.

Na našim stranicama možete saznati sve o našim programima, o pogodnostima studiranja i uslugama koje nudimo, te o našima nastavnicima i nenastavnom osoblju, koje Vam uvijek stoji na raspolaganju.

Tko se ne bi želio usavršavati na programima sa znanjima budućnosti i steći akademsku kvalifikaciju koja ga izravno vodi u svijet rada? I ne samo to – Visoko učilište Effectus – visoka škola za financije i pravo radom u malim grupama, interaktivnim načinom izvođenja nastave, sa studentima gradi individualni neposredni odnos u cilju njihovog izrastanja kao odgovornih i kvalitetno obrazovanih mladih ljudi, te ih priprema za ravnopravni i samostalni rad s pravnicima i ekonomistima u javnoj upravi i/ili gospodarstvu.

Stoga, ako ste u potrazi za jedinstvenim integriranim obrazovnim iskustvom, kojim ćete steći znanje i vještine potrebne za uspjeh u suvremenom poslovnom svijetu, Visoko učilište Effectus – visoka škola za financije i pravo bit će Vaš pravi izbor.

Srdačno,
Dr. sc. Mira Lenardić, dekanica

Contact us

EFFECTUS studij financije i pravo – visoko učilište

Trg J.F.Kennedy 2, HR - 10000 Zagreb, Hrvatska, T 01 611 7777 F 01 6177 022 E-MAIL referada@vsfp.eu