Riječ Dekanice

dekanica_Uzelac

Poštovani posjetitelji,

dobro došli na internetsku stranicu EFFECTUS – STUDIJ FINANCIJE I PRAVO. Vjerujemo da ćete na našim stranicama pronaći obilje korisnih informacija koje će Vas ponukati da nikada ne prestanete učiti, raditi na sebi i usavršavati se stjecanjem novih znanja i vještina.

U svega nekoliko godina postojanja, EFFECTUS se uspio istaknuti svojim studijskim programima, vrijednim nastavnicima i suradnicima, motiviranim studentima, misijom i vizijom te postati jedno od top 3 privatna visoka učilišta u Hrvatskoj.

Svjesni da današnje dinamično poslovno okruženje zahtijeva stručnjake koji su osposobljeni predvidjeti i pratiti permanentne promjene te kreirati konkretna rješenja problema u praksi, naši studijski programi objedinjuju nastavne predmete iz područja financija i prava u jedinstvene studijske pakete, kako na preddiplomskoj tako i na diplomskoj razini, ali i u okviru programa cjeloživotnog obrazovanja. Na taj način našim studentima omogućavamo stjecanje modernih i visoko stručnih specijaliziranih znanja, vještina i kompetencija neophodnih za izravno uključenje na tržište rada.

Vrijeme u kojem živimo turbulentno je i ispunjeno nesigurnošću, a nerijetko čovjek je čovjeku doista vuk. Brojna tradicionalna zanimanja za koja su se obrazovale ranije generacije više ne postoje ili više nisu tražena, a nova zanimanja zahtijevaju nova znanja i permanentan rad na sebi. Nova znanja i konkurentnost na tržištu rada upravo su ono što Vam EFFECTUS nudi. Radom u malim grupama, interaktivnim načinom izvođenja nastave, motivacijom za učenje, poticanjem kreativnosti, izgradnjom individualnog neposrednog odnosa u cilju izrastanja u odgovorne i kvalitetno obrazovane stručnjake mi pripremamo naše studente za rad na radnim mjestima u javnoj upravi i privatnom sektoru za koja se traže specifična ekonomska i pravna znanja.

Na našim stranicama možete saznati sve o našim studijskim programima kao i programima cjeloživotnog učenja, o pogodnostima studiranja i uslugama koje nudimo, izdavačkoj djelatnosti, međunarodnoj suradnji, mogućnosti studiranja u inozemstvu te o našima nastavnicima, suradnicima i nenastavnom osoblju koje Vam uvijek stoji na raspolaganju.

Stoga, ako ste u potrazi za jedinstvenim integriranim obrazovnim iskustvom kojim ćete steći znanje i vještine potrebne za uspjeh u suvremenom poslovnom svijetu, EFFECTUS je Vaš prvi i pravi izbor.

 

Srdačno,
Jelena Uzelac, dipl. iur., dekanica

Contact us

EFFECTUS studij financije i pravo – visoko učilište

Trg J.F.Kennedy 2, HR - 10000 Zagreb, Hrvatska, T 01 611 7777 F 01 6177 022 E-MAIL referada@vsfp.eu