29.03.2019

Najtraženija zanimanja završavaju upravo studenti EFFECTUS-a

P2

Završetkom studija Effectus-a studenti postaju visokoobrazovani stručnjaci u području financija te se mogu zaposliti u svim većim poduzećima, gdje vođenje financijskog poslovanja treba obavljati posebna služba.

Uz dugogodišnje iskustvo, stručnjak u području financija, posebice na rukovodećim pozicijama, može se i samozaposliti (primjerice otvoriti vlastito poduzeće za financijsko ili porezno savjetovanje) ili se specijalizirati za pojedine uže grane financija (primjerice forenzičko računovodstvo, koje se odnosi na istraživanje složenih financijskih transakcija u kojima postoji sumnja da su se pojavile zakonom nedopuštene radnje).

Iskusni financijski stručnjaci traženi su i za poslove revizije poslovanja različitih organizacija ili institucija, jer uvidom u financijsko poslovanje potvrđuju zakonitost poslovanja pojedine organizacije.

 

BUSINESS INSIDER napravio je listu zanimanja koja će u sljedećih 10 godina biti najtraženija i najplaćenija, a koju je objavio Jutarnji list.

Unutar spomenutih deset zanimanja čak četiri zanimanja odnose se na zanimanje za koje su specijalizirani studenti Effectus-a:

 

3. Voditelj poslova u kompanijama

4. Financijski menadžer

5. Računovođe i revizori

9. Menadžeri

 

Cijeli članak i popis svih zanimanja pogledajte na linku: https://novac.jutarnji.hr/karijere/donosimo-listu-zanimanja-koja-ce-u-sljedecih-10-godina-biti-najtrazenija-i-najplacenija/8635910/

Contact us

EFFECTUS studij financije i pravo – visoko učilište

Trg J.F.Kennedy 2, HR - 10000 Zagreb, Hrvatska, T 01 611 7777 F 01 6177 022 E-MAIL referada@vsfp.eu