12.07.2017

Prodekanica Jelena Uzelac sudjelovala u programu ljetne škole o zaštiti potrošača u Calabriji

U ponedjeljka 19. lipnja do subote 24. lipnja, Effectusova prodekanica za nastavu Jelena Uzelac sudjelovala je u programu ljetne škole o pravu zaštite potrošača: „A comparison among different European legislative solutions“, koju je u sklopu međunarodnog projekta organiziralo partnersko sveučilište MEDITERRANEA UNIVERSITY iz Calabrije.

Prodekanica Uzelac govorila je na skupu o razvoju zaštite potrošača u Republici Hrvatskoj te o problematici alternativnog rješavanja potrošačkih sporova. Cilj ovog projekta i ljetne škole je razmjena iskustava na području zaštite potrošača u zemljama EU čija eminentna visoka učilišta su uključena u projekt (Italija, Poljska, Francuska, Španjolska, Belgija, Hrvatska, Portugal, Grčka i Peru) te stvaranje zajedničke znanstveno istraživačke baze na tom području prava.

U okviru projekta bit će održano još nekoliko zanstvenih i stručnih skupova i radionica, a sve će biti popraćeno i objavama radova u zbornicima uključenih visokih učilišta. Čestitamo prodekanici Uzelac na sudjelovanju. Više informacija o održanoj ljetnoj školi i projektu  pronađite na ovom linku

Slika 5

Contact us

EFFECTUS studij financije i pravo – visoko učilište

Trg J.F.Kennedy 2, HR - 10000 Zagreb, Hrvatska, T 01 611 7777 F 01 6177 022 E-MAIL referada@vsfp.eu