05.07.2017

Održana svečana promocija specijalista za nadzor i korporativno upravljanje

Na EFFECTUS akademiji 4. srpnja 2017. održana je svečana promocija specijalista za nadzor i korporativno upravljanje kojom je obilježen kraj ovogodišnjeg programa  stručnog usavršavanja za voditelje nadzora i korporativnog upravljanja. Program je  namjenjen članovima društva, nadzornih odbora te članovima upravnih vijeća, ravnateljima te njihovim suradnicima koji žele aktivno sudjelovati u radu i pratiti aktivnosti upravnih odbora i vijeća te obavljati poslove vezane za upravu i nadzorne odbore.

Po završetku programa  stječu se kompetencije za razlikovanje sastava, ovlasti i odgovornosti upravljačkih i nadzornih tijela te se stječu znanja za razumijevanje ekonomski učinkovitog, zakonitog i odgovornog djelovanja u upravljanju društvima uz razumjevanje područja financija i financijskih izvještaja.

Polaznicima koji su uspješno završili usavršavanje dodijeljeno je Uvjerenje i Certifikat sukladno normi 29990 Nadzora i korporativnog upravljanja koji su specijalistima ovom prigodom uručili voditelj programa: akademik Jakša Barbić,  direktor Effectus – studija financije i pravo dr.sc. Đuro Horvat i predsjednik Uprave Effectusa – studija financije i pravo mr.sc. Miljenko Javorović

IMG_3653

Contact us

EFFECTUS studij financije i pravo – visoko učilište

Trg J.F.Kennedy 2, HR - 10000 Zagreb, Hrvatska, T 01 611 7777 F 01 6177 022 E-MAIL referada@vsfp.eu