07.06.2017

Održana je promocija 3. generacije POREZNIH SPECIJALISTA

Program osposobljavanja za poslove poreznog specijalista/specijalistice sastavljen je s ciljem da polaznik dobije uvid u relevantne porezne propise u Republici Hrvatskoj kao i elemente zajedničke porezne politike Europske unije uvedene u porezni sustav Republike Hrvatske. Također, cilj je podučiti polaznika da postupa u skladu s relevantnim poreznim propisima u konkretnim poslovnim situacijama.

U Hrvatskoj danas u trgovačkim društvima i obrtima velik broj djelatnika s dugogodišnjim iskustvom i različitim razinama formalnog obrazovanja radi na poslovima povezanim s porezima. Obzirom na stalne promjene i razvoj poreznog zakonodavstva te sve veću kompleksnost poslovne prakse, svima je potrebno daljnje sustavno usavršavanje.

Svim polaznicima koji su uspješno završili program dodijeljen je Certifikat o uspješno završenom programu formalnog obrazovanja. Završetak promocije obilježen je domjenkom za sve polaznike, nastavnike i goste. Čestitamo svim polaznicima!

Sve zainteresirane za program stručnog usavršavanja POREZNI SPECIJALIST pozivamo da pročitaju uvjete za upise na ovom linku – program.

Contact us

EFFECTUS studij financije i pravo – visoko učilište

Trg J.F.Kennedy 2, HR - 10000 Zagreb, Hrvatska, T 01 611 7777 F 01 6177 022 E-MAIL referada@vsfp.eu