19.05.2017

Zagrebačka banka i EFFECTUS potpisali sporazum o poslovnoj suradnji

U nizu sporazuma koje EFECTUS – studij financija i prava potpisuje sa svojim partnerima kako bi studentima omogućilo stručnu praksu na tržištu rada u Hrvatskoj, prošli tjedan EFECTUS je potpisao sporazum s posebno važnim partnerom – Zagrebačkom bankom.

Sporazum, prema kojem će oba partnera imati mogućnost suradnje – sa studentima i zaposlenicima, u ime Zagrebačke banke potpisala je Biljana Ljuban, direktorica Upravljanja ljudskim resursima.

Slijedom Sporazuma koji studentima omogućuje praksu u vodećoj banci u Hrvatskoj, stručnjacima Zagrebačke banke pruža se mogućnost uključivanja u nastavku Effectusa kao gostujućih predvača u sklopu studijskog programa i izvedbenog plana Učilišta.

Sporazum između visokoškolske ustanove i  Zagrebačke banke koji omogućuje povezivanje teorije i prakse, dodatni je korak prema izvrsnosti, kako institucija tako i studenata, ujedno mogućih budućih zaposlenika institucija u kojima stječu praktična znanja.

Podsjetimo, Effectus je jedini interdisciplinarni studij financija i prava u Hrvatskoj te je stoga suradnja s bankama iznimno važna za praktično obrazovanje studenata.

Slika zaslona 2017-05-19 u 11.01.04

Contact us

EFFECTUS studij financije i pravo – visoko učilište

Trg J.F.Kennedy 2, HR - 10000 Zagreb, Hrvatska, T 01 611 7777 F 01 6177 022 E-MAIL referada@vsfp.eu