31.03.2017

DAN OTVORENIH VRATA održati će se 12. travnja na Effectusu, dođite i upoznajte se sa studijem!

Effectus studij financije i pravo otvara svoja vrata svim zainteresiranim posjetiteljima u srijedu, 12. travnja 2017. u prijepodnevnom terminu od 10 do 12 i poslijepodnevnom od 18 do 20 sati.

Svi zainteresirani imat će priliku vidjeti kako izgleda studiranje na prvom interdisciplinarnom studiju financija i prava u Hrvatskoj. Posjetiteljima će se kratko prezentirati inovativni način studiranja na ovim prostorima uveden na Effectus studiju.

Zainteresirani imaju mogućnost prisustvovanja predavanju, obilaska prostorija studija te upoznavanje i razgovor sa nastavnicima i studentima koji će prenijeti svoje iskustvo studiranja, ali i zapošljavanja već nakon završetka preddiplomskog studija kao i prije kraja studiranja kroz program stručne prakse.

Ovom prilikom budući studenti mogu se upoznati sa tvrtkama s kojima Effectus studij ima potpisan Sporazum o suradnji što studentima omogućava stjecanje iskustva u partnerskim tvrtkama i prije završetka studija te tako priprema studente za tržište rada i u konačnici dovodi 97% zaposlenosti diplomanata Effectusa odmah nakon diplome.

Kandidate će pozdraviti dekanica Effectus studija financije i pravo, dr. sc. Mira Lenardić, nakon čega će prodekanica za nastavu, dipl. iur. Jelena Uzelac uz ostale nastavnike detaljnije upoznati prisutne sa studijem.

Prezentacija o studijskom programu održati će se u Erste Card Club dvorani i knjižnici, s početkom u 10 i u poslijepodnevnom terminu u 18 sati.

Contact us

EFFECTUS studij financije i pravo – visoko učilište

Trg J.F.Kennedy 2, HR - 10000 Zagreb, Hrvatska, T 01 611 7777 F 01 6177 022 E-MAIL referada@vsfp.eu