23.03.2017

Najavljen 6. EFFECTUS FORUM: gostuje ministrica Gabrijela Žalac na temu EU fondova i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva

Nakon što se u listopadu prošle godine održao izvrsno posjećen 5. Effectus Forum s guvernerom HNB-a Borisom Vujčićem, još jedna atraktivna i aktualna tema s važnim gostom dolazi na Effectus Studij financija I prava.

Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova iz Vlade Republike Hrvatske gđa. Gabrijela Žalac, održati će uvodno izlaganje na 6. Effectus Forumu, nakon čega će početi panel rasprava. Na panel raspravi koju će moderirati profesor Effectusa Mario Švigir, sudjelovati će: gđa. Sanja Bošnjak, v.d. županica Virovitičko-podravske županije i gđa. Melanija Milić, direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA.

Effectusov Forum osvrnuti će se na novosti u politici regionalnog razvoja Hrvatske, zakonske regulative i povezanost regionalnog razvoja uz mogućnosti korišenja EU fondova.

 

6. Effectus Forum održati će se 28. ožujka 2017. u vremenu od 11:00 do 12:00 sati, na Effectusu Studiju financija i prava – Trg J.F. Kennedy 2, u Zagrebu.

 

Podsjetimo, Effectus Studij financije i pravo redovito organizira javne visoko stručne tribine, odnosno  rasprave o aktualnim društveno-ekonomskim politikama i razvojem hrvatskog društva, Europske unije i šire, a koje se održavaju pod nazivom EFFECTUS FORUM.

I ovaj Forum će se kao i prošli, prenositi na Facebook stranici Effectusa Studija financija i prava, putem Facebook Live-a, a sve informacije možete pronaći i na Facebook događaju ovdje.

Pozivamo sve studente, nastavnike, ali i svu zainteresiranu javnost, na 6. Effectus Forum!

forum-2017

Contact us

EFFECTUS studij financije i pravo – visoko učilište

Trg J.F.Kennedy 2, HR - 10000 Zagreb, Hrvatska, T 01 611 7777 F 01 6177 022 E-MAIL referada@vsfp.eu